Andel og ejerforeninger

Maling af trapper/ udv. Vinduer og døre /facaden

Vi udfører maling af hoved, bag og bi trapper og vi udfører alle typer for malerarbejde i forbindelse med istandsættelse af trapper. Vi håndtere alt advisering til beboerne og den praktiske del med nøgler og beboer kontakten.

Vi udfører maling af vinduer og døre på jeres ejendom. Vinduer vil ofte skulle malerbehandles hvert 5 år alt afhængig af hvor hård vind og vejr har været mod vinduerne igennem årene.  Det bestemmes bl.a mod hvilken verdens hjørne vinduerne og dørene vender. Derfor vil vinduer som vender mod sydvest og vest være de mest udsatte og derfor kræves behandling hvert 5 år for at sikre at der ikke går råd og svamp i vinduerne.

Vi udfører også maling af jeres facade på jeres ejendom.  Alt afhængig af hvilken eksisterende maling som der er malet med vil vi skulle enten med højtryks spuling eller hedevands afrensning, hvilket vi også klarer.

Vi er også istand til  at udføre andre arbejder i forbindelse med istandsættelse af facaden. Vi laver også tømrer, murer, el, glarmester og afrensning af facden sådan at det hele kan laves som en samlede hovedentreprise. Så står vi for koordineringen sf hele opgaven og vi sikre os at alle faggrupper fungere godt sammen og levere den ønskede kvalitet og overholder den aftalte tidsplan. Vi styrer hele opgaven sådan at I ikke behøver tænke på styringen af selve opgaven. Den klarer vi…

Hoverby AS har med stor professionel tilgang altid udført arbejdet i meget høj kvalitet. Renoverings projekter kræver at samtlige håndværkere har skulle udføre arbejde i en travl kontorbygning, hvor Hoverby specielt har udvist stor fleksibilitet ifm. Arbejder udenfor normal arbejdstid og tæt på kontor personalet.

Vi kan kun give de bedste anbefalinger til andre interesserede.