Hoverby AS

Hoverby ASJ.P. Hoverby AS blev etableret i 1896 og beskæftiger sig primært idag med renovering og vedligeholdelse af kontorer og ejendomme. Vi arbejder meget for at opretholde et højt fagligt niveau uanset opgavens karakter og omfang. Vi laver
renoveringsopgaver af trappe opgange. ombygninger af kontorer og udsmykning/ dekorering af teater sale.
Vi udfører også mere speciale opgaver som maling af gulve med Epoxy maling og brandhæmmende behandlinger af træbjælker o.l.
En stor del af de ansatte har været ansat i mange år, hvilket gør at alle idag besidder en stor erfaringer indenfor de områder de arbejder med. Desuden sendes medarbejderne løbende på efteruddannelse.

God service og kvalitet er to vigtige kodeord for virksomheden. Uanset opgavens omfang eller karakter bestræber vi os altid på at kunne levere til aftalte tid og til den aftalte pris. Via tæt samarbejde og god kommunikation løser vi opgaverne i samspil med kunderne og finder løsninger som passer til kundernes behov. Til de mindre opgaver som kræver hurtigt udførelse har vi service afdelingen, hvor smidighed og fleksibilitet er nøgleordene for at opfylde kundernes ønsker.

Der er også tilknyttet et lager med en værkstedsmand og en farvehandel hvor private har mulighed for at handle til eget private brug. På kontoret sidder vores regnskabs ansvarlige og varetager de daglige administrative ting, samt den daglige kontakt til debitorer og kreditorer.

Daglig administration

Bo Almlev
Bo AlmlevDirektør
23 33 29 74
bra@hoverby.dk
Kim Almlev
Kim AlmlevProjekt chef
23 33 29 60
kal@hoverby.dk
Allan Tang
Allan TangProjektleder
23 33 29 71
at@hoverby.dk
Gitte Thabo
Gitte ThaboRegnskab
44 84 56 66
get@hoverby.dk
Tanja Havmand
Tanja HavmandRegnskab
23 33 29 62
tanja@hoverby.dk